NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent az esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – női munkavállalók és GYES/GYED-ről visszatérők integrációja a munkaerőpiacon címmel kiírt pályázat2012. június 25.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent az „Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – női munkavállalók és GYES/GYED-ről visszatérők integrációja a munkaerőpiacon a részmunkaidő, távmunka és osztott munkaidő alkalmazása révén” című (GOP-2012-3.5.1/B kódszámú) pályázati kiírás.

Jelen pályázati kiírás célja - az 1998. évi XXVI. Esélyegyenlőségi törvénnyel összhangban - a pályázat célcsoportjai foglalkoztatási színvonalának növelése, az egyenlő esélyek megteremtése a munkaerőpiaci elhelyezkedésben és munkavégzésben, az integrált munkavégzés elősegítése. A pályázat segítségével a magyar vállalkozások körében olyan munkahelyi körülmények megteremtése, illetve szolgáltatások bevezetése a cél, amelyek biztosítják ezen csoportok számára az egyenlő esélyeket a hatékony munkavégzéshez, valamint integrációjukat a munkaerőpiacra.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1,5 milliárd forint a 2012-2013. évekre.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 1 millió forint, maximum 10 millió forint.

A pályázatok benyújtása 2012. július 2-től december 31-ig lehetséges.