NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent az egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztését célzó pályázati felhívás a konvergencia régiókban2012. július 11.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent az „Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban” című, DAOP-2.1.1/I-12 DDOP-2.1.1/H-12 ÉAOP-2.1.1/G-12 ÉMOP-2.1.1/E-12 KDOP-2.1.1/F-12 NYDOP-2.1.1/H-12 kódszámú pályázati felhívások a konvergencia régiókban.

A konstrukció célja olyan, az OEP által nem finanszírozott, nem sürgősségi esetben végzett orvosi, egészségügyi szolgáltatások fejlesztése, illetve olyan veleszületett rendellenességek, betegség vagy sérülés utáni állapot kezeléséhez, kezelés-sorozatához kapcsolódó fejlesztések támogatása, amelyek ország- vagy régióhatáron átnyúló utazásokat és hosszabb távú ott tartózkodást eredményeznek szálláshely és turisztikai programcsomagok igénybevételével, növelve ezáltal a turisztikai ágazat bevételét.

A pályázatok benyújtására két szakaszban lesz lehetőség. 2012. augusztus 1-től a Dél-alföldi, az Észak-alföldi és a Nyugat-dunántúli régiók esetében első szakaszban 2012. szeptember 10-ig, második szakaszban október 8-ig. A Dél-dunántúli, az Észak-magyarországi és a Közép-dunántúli régiók esetén az első szakasz beadási határideje szeptember 3., a második szakaszé október 1.  A felhívás mellékletei és az adatlap kitöltőprogram később kerül a honlapra.