NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Információs nap a leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében kiírt pályázat kapcsán2012. július 26.

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. információs napot szervez augusztus 6-án a TÁMOP-5.3.8.A2-12/1 és TÁMOP-5.3.8.A2-12/2 jelű, „A leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások támogatása foglalkoztatóknál” című pályázati kiírás kapcsán.

Az információs nap célja, hogy segítséget nyújtson a TÁMOP-5.3.8.A2-2012/1 és TÁMOP-5.3.8.A2-2012/2 jelű kiírásokra pályázni kívánó szervezeteknek a pályázati útmutatóban és a kapcsolódó mellékletekben bemutatott szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében.
Ennek keretében bemutatásra kerül a pályázati kiírás
- célja, szakmai tartalma és elvárásai;
- a pénzügyi feltételek és a költségvetés;
- illetve egyéb hasznos információk a pályázat benyújtásával kapcsolatban.
Kérdéseit, melyekre választ vár a rendezvény keretében, előre is felteheti a jelentkezési lapon.

A kitöltött jelentkezési lapot 2012. augusztus 1. 12.00-ig szíveskedjen visszajuttatni az rendezveny@esza.hu email címre.

A rendezvény lebonyolítását az ESZA Nonprofit KFT Kommunikációs Osztálya végzi. Kérjük, a részvétellel kapcsolatos kérdéseiket velünk egyeztessék.
A részvétel ingyenes, de regisztráció nélkül nem lehet a rendezvényeken részt venni.