NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás az Észak-alföldi régió vállalkozásai üzleti hátterének fejlesztését támogató kiemelt felhívásban2012. augusztus 24.

Módosítás az Észak-alföldi régió vállalkozásai üzleti hátterének fejlesztését támogató kiemelt felhívásban

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „A régió vállalkozásai üzleti hátterének fejlesztése – kiemelt projektek” című, ÉAOP-1.1.1/C-12 kódszámú kiemelt projekt felhívás útmutatója az alábbi pontokon módosult:

C3.2 Nem elszámolható költségek

•    Ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni értékű jog megszerzése (kivéve csatlakozási díj, közműfejlesztési hozzájárulás)


C4. Támogatható tevékenységek és költségek állami támogatási jogcímek és kategóriák szerinti besorolása

Projekt előkészítés, projekt menedzsment, illetve szolgáltatások igénybevétele tevékenységek regionális beruházási jogcím alapján is igényelhetők, amennyiben a számviteli törvény szerint a beruházás bekerülési értékének részét képzik.

F1. A projektötletek/javaslatok benyújtásának helye és határideje

2. A Nemzetgazdasági Minisztérium kiállítja a támogató nyilatkozatot vagy támogatás hiányában az erről szóló tájékoztatást, és azt elektronikus formában, ezzel egyidejűleg hivatalos levél formájában megküldi a projektgazda részére
Határidő: 2012. augusztus 24.

3. A projektgazda a teljes projektötlet vagy projektjavaslat dokumentációt (a felhívásban meghatározott mellékletekkel együtt a megfelelő példányszámban) benyújtja az NFÜ nevében eljáró, a projekt megvalósítás helye szerint illetékes Közreműködő Szervezethez. A projektötletek/javaslatok KSZ-hez való benyújtása kizárólag személyesen történhet, így a megadott határidő egyúttal a beérkezés dátumát és időpontját jelenti.
Beérkezési határidő: 2012. augusztus 31. 14:00