NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult az innovatív iskolák fejlesztése érdekében kiírt pályázatok dokumentációja2012. szeptember 21.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-3.1.4-12/1-2 jelű, "Innovatív iskolák fejlesztése" című kiírások beadási határideje megváltozott, a pályázatok benyújtására 2012. szeptember 24. és 2012. október 18. között van lehetőség.

Felhívjuk tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy a pályázati dokumentáció kitöltő programmal történő kitöltését követően feltétlenül nyomtassa ki a „Nyilatkozat elektronikusan benyújtott pályázathoz” című dokumentumot a kitöltő programból.
A pályázati dokumentáció kitöltő programmal történő kitöltése esetén kizárólag a programból nyomtatható formanyomtatvány fogadható el. A pályázati útmutató mellékletét képező, word formátumú „Nyilatkozat elektronikusan benyújtott pályázathoz” című dokumentumot kitöltő program használata esetén nem kell csatolni a pályázathoz.
Jelezzük továbbá, hogy a mellékletek között megjelentetett „Részletes költségvetési tábla – kalkulációs segédtábla” mellékletet nem szükséges kitölteni és beadni! A költségvetés rögzítése a kitöltő programban történik, a melléklet tájékoztatásul jelent meg.