NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Az NFÜ nyerte meg az I. Közigazgatási Focikupát2012. október 2.

Hagyományteremtő szándékkal 2012. szeptember 29-én rendezték meg államigazgatási intézmények részvételével az I. Közigazgatási Focikupát, amelyet nagy küzdelmeket követően a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség csapata nyert.

A csapatokban kizárólag amatőr játékosok játszhattak, mivel a rendezvény célja elsősorban a közös sportolás, kapcsolatépítés és az önfeledten szórakozás volt, de természetesen a győzni akarás és a küzdelem sem maradt el. A reggel 9 órától egészen délután 5-ig tartó eseményen 2x10 perces mérkőzéseken dőltek el a helyezések, amelyen végül az NFÜ csapata bizonyult a legjobbnak.

Az esemény fő támogatója az Invitel Távközlési Zrt. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma volt, akik megteremtették a szükséges hátteret ahhoz, hogy a résztvevőknek csak a játékkal kelljen foglalkoznia.

A tornán a több száz játékos mellett nagy létszámú szurkolótábor, munkatársak, családtagok, a résztvevő vállalatok vezetői és a média is képviseltette magát. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ezúton is köszöni a szervezők munkáját és bízik benne, hogy a következő Közigazgatási Focikupán is ott lehet a résztvevők között.