NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Kiemelt program a Nemzeti Kulturális Térinformációs rendszer Szolgáltató és Tanácsadó Multifunkcionális Módszertani Központ létrehozására2012. október 27.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TIOP 1.2.1/B-12/1 jelű, „Nemzeti Kulturális Térinformációs rendszer Szolgáltató és Tanácsadó Multifunkcionális Módszertani Központ” című kiemelt konstrukció.

A konstrukció elsődleges célja a digitalizált kulturális értékekkel és a digitális oktatással kapcsolatos gyakorló intézményi-, és országos bemutató központ infrastrukturális hátterének megteremtése; a kapcsolódó közösségi, közművelődési és egyéb kulturális szolgáltatások nyújtására alkalmas infrastruktúra létrehozása.

A kiírás keretében támogatható épület kialakítása és a szükséges eszközök beszerzése, legfeljebb 1,6 Mrd forinttal. Az érintett miniszter írásos támogatásával rendelkező, a kulturális örökség számbavételét, digitális megőrzését és széleskörű hozzáférhetővé tételét alapfeladatként ellátó, országos hatáskörű szervezet nyújthat be projektjavaslatot, a honlapon történő meghirdetéstől számított 30. napig.