NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosul a szennyvízelvezetés és-tisztítás megvalósítása érdekében kiírt pályázat felhívása2012. október 29.

Módosul az Új Széchenyi Terv keretében megjelent “Szennyvízelvezetés és -tisztítás megvalósítása” című (KEOP-1.2.0/09-11 kódszámú) kiírás pályázati felhívásának A. pontja (A támogatás célja és háttere) az alábbiak szerint:

A KEOP-1.2.0/09-11 konstrukcióba benyújtott - a KEOP-7.1.0 konstrukcióban előkészített és a közvetlenül benyújtásra kerülő - pályázatok értékelése és a döntéshozatal a beérkezés sorrendjében folyamatos. Amennyiben a konstrukcióban rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret kimerül, vagy annak kimerülése előre jelezhető, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a benyújtás lehetőségét - legkorábban az erről szóló tájékoztatás NFÜ honlapon történő közzétételét követő 3. nappal - felfüggeszti. A felfüggesztés dátuma előtt beérkezett projektjavaslatokat még értékeljük.

A benyújtás felfüggesztését követően a KEOP-7.1.0 konstrukcióban előkészített, de a KEOP-1.2.0/09-11 konstrukcióban támogatást még nem nyert projektjavaslatok a 2014-2020 közötti költségvetési időszakban tudnak pályázatot benyújtani projekt megvalósításra.

A módosítás a közlemény megjelenésének napjától lép hatályba, visszamenőleges hatállyal nem bír.