NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Új pályázat a nemzetközi együttműködéssel megvalósuló alap és ipari kutatási valamint infokommunikációs technológiai fejlesztési projektek támogatása érdekében a Közép-magyarországi régióban2012. október 29.

Az Új Széchenyi Terv keretében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet „Nemzetközi együttműködéssel megvalósuló alap és ipari kutatási valamint Infokommunikációs technológiai fejlesztési projektek támogatása a Közép-magyarországi régióban” címmel (KTIA_AIK_12 kódszámmal).

A támogatás célja a felsőoktatási intézményekben működő transznacionális, innovatív kutatói teamek közreműködésével megvalósuló komplex alap- és ipari kutatási projektek támogatása és kapcsolódó kutatás menedzsment kapacitások fejlesztése, a kutatás-fejlesztés piaci lábának erősítése az adott kutatási területek hosszú távú finanszírozása érdekében.

A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére 4 milliárd forint keretösszeget biztosít.

A pályázatok benyújtása 2012. október 29-től a keret kimerüléséig folyamatosan, de legkésőbb 2013. február 7-ig lehetséges.

A kiíráshoz tartozó kitöltő program elérhető a honlapon.