NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás a régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával című kiírás felhívásában2012. november 16.

Az Új Széchenyi Terv keretében a Dél-alföldi, Észak-alföldi, Észak-magyarországi valamint Nyugat-dunántúli régiókban megjelent „ A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával” című, DAOP -1.3.1-12, ÉAOP-1.1.3-12, ÉMOP-1.3.1-12, NYDOP-1.1.1/C-12 kódszámú pályázati felhívások útmutatója az alábbi pontokon módosult:

C6. Fenntartási kötelezettségekre vonatkozó speciális előírások

• A pályázó vállalkozás, valamint a természetes személy pályázó esetén a jelen felhívás C7. pontjában előírt létrehozásra kerülő vállalkozás átlagos statisztikai létszáma a projekt fenntartási időszakának első évében nem lehet kevesebb, mint 1 fő.
C7.2 Projekt területi korlátozása
• A projektet abban a régióban kell végrehajtani, amely Operatív Program pályázati kiírása keretében a pályázat benyújtásra kerül. Az érintett régióban a pályázó vállalkozásnak, valamint természetes személy pályázó esetén a jelen felhívás C7. pontjában előírt létrehozásra kerülő vállalkozásnak a projekt megvalósulási helyszíneként székhellyel, vagy telephellyel, vagy fiókteleppel kell rendelkeznie a támogatási szerződés megkötéséig.

C7.3. Egyéb speciális feltételek

• A szakmai ajánlásnak/határozatnak az alábbi kötelező elemeket kell tartalmaznia: az ajánlást/határozatot kiállító cégszerű aláírása. Felsőoktatási intézmények esetében cégszerű aláírás, és/vagy tanszékvezetői aláírás, és/vagy intézetvezetői aláírás szükséges.
E.1.2 Támogathatósági kritériumok
• Amennyiben az 1-3. pontokban az értékelés „nem”, a szakmai értékelő további tartalmi/szakmai értékelés nélkül, elutasításra terjeszti elő a pályázatot.

F1. A pályázatok benyújtásának helye és határideje

• A pályázatokat 2012.11.19-től lehetséges benyújtani a támogatásra rendelkezésre álló keret kimerüléséig.”

• Felhívjuk a figyelmet, hogy jelen Felhívás keretében a pályázatok benyújtása kizárólag személyesen, érkezési sorrendben lehetséges.

• Benyújtás ideje:

• A pályázatokat 2012.11.19. 14:00-tól lehetséges benyújtani a támogatásra rendelkezésre álló keret kimerüléséig.