NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a megújuló energiaforrás hasznosítására irányuló beruházások finanszírozását szolgáló pénzügyi konstrukció2012. december 18.

Elindult az Új Széchenyi Terv keretében a „Megújuló energiaforrás hasznosítására irányuló beruházások finanszírozását szolgáló pénzügyi konstrukció (kedvezményes hitel program)” című (KEOP-2012-4.8.0 kódszámú) kiírás társadalmi egyeztetése.

A pályázati kiírás keretében a KEOP-2012-4.8.0 pénzügyi konstrukció hitel programjában Alapkezelőként részt venni szándékozó pénzügyi vállalkozások nyújthatják be pályázataikat. Az Alapkezelőként kiválasztásra kerülő pénzügyi vállalkozások számára az Irányító Hatóság a KEOP-2012-4.8.0 pénzügyi konstrukció rendelkezésére álló keretből kedvező kondíciójú hitelrefinanszírozást nyújt annak érdekében, hogy a kereskedelmi banki módszerekkel nem, vagy nem a kívánt mértékben finanszírozható, de hitelképes vállalkozások kedvezményes finanszírozási lehetőségekhez juthassanak a megújuló energiaforrások hasznosítására irányuló projektjeik megvalósítása céljából.

A Hitel Program keretében rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 6 milliárd forint.

A társadalmi egyeztetés keretében a véleményeket 2012. december 27-ig  várjuk.