NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Partnerségi egyeztetésen a társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése érdekében kiírandó pályázatok dokumentációja2012. december 20.

A korábbi észrevételeket figyelembe véve, ismételten elindult az Új Széchenyi Terv keretében kiírásra kerülő TÁMOP-2.5.3.A és TÁMOP-2.5.3.C „Gazdasági és társadalmi együttműködés erősítése – A társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése” című pályázati felhívások társadalmi egyeztetése.

A pályázati kiírások célja a szociális párbeszédben és konzultációban résztvevő szervezetek kapacitásának megerősítése és együttműködésének elősegítése annak érdekében, hogy hatékonyan és felkészülten tudják képviselni a munkavállalók és munkáltatók érdekeit és legyenek képesek eredményesen becsatornázni véleményüket, javaslataikat a munkaügyi és szakpolitika alkotás folyamatába, illetve a döntéshozatalba.

A pályázat meghirdetésekor a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) az elszámolható közkiadásokra rendelkezésre álló keretösszeg 2,205 Mrd Ft, a Közép-magyarországi Régióban 0,665 Mrd Ft.

A kiírásra a pályázatokat 2013. január 14. és 2013. február 13. között lehet benyújtani.

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat december 26-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.