NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Pályázat a szakképző intézmények szakmai tanárai és gyakorlati oktatói pedagógiai képzése, továbbképzése érdekében2013. január 18.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TÁMOP-2.2.6-13/1 jelű, „Szakképző intézmények szakmai tanárai és gyakorlati oktatói pedagógiai képzése, továbbképzése” című könnyített elbírálású pályázati felhívás.

A kiírás támogatást kíván nyújtani a szakképzést folytató iskolák szakmai tanárai és gyakorlati oktatói továbbképzéséhez.
Jelen konstrukció célja a pedagógus-mesterségbeli tudással rendelkező emberi erőforrás biztosítása a különösen érzékeny és jelentős kihívásokat jelentő szakképző iskolai tanulói réteggel foglalkozók körében nem csupán az érintett pedagógusokat segíti munkájuk magasabb szintű ellátásában, hanem az általuk tanítottak foglalkoztathatóságához, alacsonyabb arányú lemorzsolódás eléréséhez is hozzájárul.
A pályázat meghirdetésekor a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) rendelkezésre álló keretösszeg 1,4 Mrd Ft.
A kiírásra a pályázatokat 2013. február 18-tól 2013. március 14-ig lehet benyújtani.