NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma fenntartása és irányítása alatt álló egészségügyi ellátó intézmények energiahatékonysági beruházásait támogató kiírás2013. január 31.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Központi költségvetési szervek energiahatékonysági beruházásai (Emberi Erőforrások Minisztériuma fenntartása és irányítása alatt álló, központi költségvetésből finanszírozott, önállóan működő és gazdálkodó, országos hatáskörű egészségügyi ellátó intézmények energiahatékonysági beruházásai)” című (KEOP-2012-5.6.0/B kódszámú) kiírás.

Jelen konstrukció hozzájárul az épületek energiatakarékosság, - hatékonyság és megújuló energiafelhasználás fokozására irányuló beruházások megvalósításához.  A felhívásra az Emberi Erőforrások Minisztériuma, illetve a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet fenntartása és irányítása alatt álló, központi költségvetésből finanszírozott, önállóan működő és gazdálkodó, országos hatáskörű egészségügyi ellátó intézmények által benyújtott nagyobb támogatási igényű pályázatokat várjuk.

A konstrukció 2013-as teljes kerete 800 millió forint.