NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Tájékoztatási és nyilvánossági feladatok a 2014-2020 tervezési időszakra stratégiai tervezést és projekt előkészítést támogató kiírás esetében2013. február 18.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Stratégiai tervezés és projekt előkészítés a 2014-2020 tervezési időszakra” című (KEOP – 7.9.0/12 kódszámú) kiírás esetében az alábbiak szerint határozzuk meg a tájékoztatási és nyilvánossági feladatokat.

Tekintettel arra, hogy jelen kiírás célja a projektek előkészítése, illetve stratégiák, koncepciók, elemzések és adatbázisok elkészítése - a projektek keretében infrastruktúra-fejlesztés nem történik - a
kommunikációs kötelezettségeket szükségesnek tartottuk a minimálisra csökkenteni. A kedvezményezett saját honlapján jelenítse meg a projektjéhez kapcsolódó tartalmat, az Új Széchenyi Terv arculati kézikönyv előírásainak figyelembevételével.

Jelen kiírás esetében a „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei” című dokumentumban megfogalmazott kötelezettségek nem értelmezhetőek, így a nyertes projektek a feladatok (kivéve: honlap töltése projekthez kapcsolódó tartalommal) teljesítése alól mentesülnek.