NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Kiemelt program a szociális gazdaság és a munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásfejlesztését célzó programok megvalósításával összefüggő szakmai fejlesztések érdekében2013. március 2.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TÁMOP 2.4.3.E-13/1 jelű, „Szociális gazdaság és a munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásfejlesztését célzó programok megvalósításával összefüggő szakmai fejlesztések” című kiemelt projekt tervezési dokumentációja.

A kiemelt projekt célja a TÁMOP-2.4.3.D és a TÁMOP-2.6.2. konstrukciókra pályázók, illetve projektgazdák szakmai támogatása és szakmai tevékenységük folyamatkövető értékelése.

A kiemelt projekt felhívás meghirdetésekor a  rendelkezésre álló keretösszeg 800 millió forint.

A projekt megvalósítása során a Közép-Magyarországi Régióban felhasználható forrás a projekt összes elszámolható költségének 23,8%-a, azaz legfeljebb 190 millió forint.

A konstrukció keretében az ESZA és ERFA alapok közötti átjárhatóság alapján az ERFA típusú tevékenységek fedezetére az elszámolható költségek összegének maximum 10%-a, azaz 80 millió forint fordítható.

A pályázat benyújtására 2012. március 4-től április 4-ig van lehetőség.