NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Információk a természettudományos oktatás megújítása érdekében kiírt pályázatok szerződéskötéséhez kapcsolódóan2013. március 7.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-3.1.3-10/1 és TÁMOP-3.1.3-10/2 jelű, „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban” című konstrukció szerződéskötéséhez kapcsolódóan a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az alábbi tájékoztatást adja.

A köznevelési feladatot ellátó egyes önkormányzati fenntartású intézmények állami fenntartásba vételéről szóló 2012. évi CLXXXVIII. törvény 16.§ (2) c) pontja szerinti rendelkezés alapján a fenti konstrukciók keretében létrejött támogatási jogviszonyokba 2013. január 1-jét követően, szerződésmódosítással a projekt megvalósításába konzorciumi partnerként bevonatóak a Pályázati Útmutató B1. Jogi forma pontban felsorolt szervezetek.

További információk:
•    A konzorciumi tagok mindegyikének a Pályázati Útmutatóban foglalt feltételeknek meg kell felelniük. Minden esetben, ahol a Pályázati Útmutató a pályázóra vonatkozó előírást tartalmaz, az a konzorciumi tagok mindegyikére vonatkozik.
•    A konzorciumok tagi finanszírozásúak.
•    A konzorciumi szerződés mintáját a Közreműködő Szervezet biztosítja a feleknek.