NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a közlekedési módok összekapcsolását, gazdasági központok intermodalitásának és közlekedési infrastruktúrájának fejlesztését támogató kiírás2013. március 20.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Közlekedési módok összekapcsolása, gazdasági központok intermodalitásának és közlekedési infrastruktúrájának fejlesztése” című (KÖZOP-2013-4.1 kódszámú) pályázati kiírás.

A kiírás célja az intermodális és regionális logisztikai központok, regionális kereskedelmi repülőterek külső közlekedési infrastruktúrájának (közúti kapcsolatok, vasúti összekötések és csatlakozások) fejlesztése, valamint az ipari parkok intermodálissá fejlesztése a vasúti kapcsolat kiépítésével illetve fejlesztésével. A konstrukció további célja az áruforgalmat bonyolító kikötők külső közlekedési infrastruktúrájának fejlesztése.

A kiírás keretében rendelkezésre álló forrás 5 milliárd forint, a támogatás minimális összege 50 millió forint, maximális összege 1 milliárd forint lehet.

A pályázatok benyújtása 2013. április 8-tól 2013. május 31-ig lehetséges. A beérkező pályázatok elbírálására a beadási határidőt követően kerül sor.

A pályázatokat kizárólag az elektronikus kitöltő programmal lehet benyújtani.