NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult a szakképző intézmények tanárainak képzése érdekében kiírt pályázat dokumentációja2013. március 21.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-2.2.6-13/1 jelű, „Szakképző intézmények szakmai tanárai és gyakorlati oktatói pedagógiai képzése, továbbképzése” című konstrukció dokumentációja megváltozott.

2013.02.25-én közlemény jelent meg az NFÜ honlapján, mely szerint a köznevelési feladatot ellátó egyes önkormányzati fenntartású intézmények állami fenntartásba vételéről szóló 2012. évi CLXXXVIII. törvény hatálya alá tartozó köznevelési feladatot ellátó intézmények esetében pályázat benyújtására konvergencia régióban lévő intézményével kizárólag a fenntartó jogosult.
Emiatt kiegészült a pályázati útmutató B1. pont (jogi forma).

Központi költségvetési szervnek nem kell a pályázathoz mellékelni alapító okiratot, az állami intézményfenntartó esetében aláírási címpéldányt minden egyes pályázathoz, valamint ez esetben a fenntartói nyilatkozat nem releváns, így az F8. pont (Csatolandó dokumentumok és mellékletek) a fentiek értelmében módosult.
Ezekkel összhangban az E. pont Kiválasztási kritériumok pont 1.Befogadási és jogosultsági kritériumok alpont 4. szempontja kiegészítésre került GFO 312-vel, a 2. Projekt-kiválasztási szempontok 13. szempontja pedig az F8. pontnak megfelelően módosult.

A változások következtében a pályázat benyújtási határideje 2013.04.15-ig meghosszabbításra került.

A pályázati felhívás az útmutatóval összhangban változott.