NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Fontos információk a megújuló energiaforrás hasznosítására irányuló beruházások finanszírozását szolgáló pénzügyi konstrukcióra pályázóknak2013. március 25.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Megújuló energiaforrás hasznosítására irányuló beruházások finanszírozását szolgáló pénzügyi konstrukció (kedvezményes hitel program)” című (KEOP-2013-4.8.0 kódszámú) kiíráshoz tartozó pályázati adatlap kitöltő program használata kötelező, e nélkül a beadvány nem minősül pályázatnak.

Kérjük, hogy mielőtt a beadásra szánt végleges, hibátlan adatlapot kinyomtatja, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltő programot töltötte-e le.
Kérjük, kiemelten figyeljen arra, hogy az elektronikus formában beadott adatlap nyomtatott példányának minden oldala ugyanazt a kitöltő program által generált vonalkódot és azonosító számsort tartalmazza! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az adatlap elektronikus beadásához csak az .xdat/.xzip kiterjesztésű fájl használható! Minden más formátum (pl.: pdf) beadása a pályázat elutasítását eredményezheti.”
 
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a kiírás keretében az „Üzleti terv táblázatok” című dokumentumot pontosítottuk, az új dokumentum elérhető a Segédletek mappában. Kérjük, hogy az elektronikus adathordozóra (CD vagy DVD lemezre) mentsék rá a táblázatot is.
 
Kérjük, hogy a pályázati dokumentációt kizárólag zárt csomagolásban, ajánlott küldeményként vagy gyorspostai (EMS) szállítás igénybevételével küldjék be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. címre, személyesen és futár igénybevételével nem nyújtható be a küldemény!
Kérjük, hogy a borítékon jól láthatóan kerüljön feltüntetésre a pályázati felhívás kódszáma (KEOP-2013-4.8.0), és a „PÁLYÁZAT” szó.”