NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Keretemelés a nemzetközi együttműködéssel megvalósuló alap és ipari kutatási valamint infokommunikációs technológiai fejlesztési projektek támogatása a Közép-magyarországi régióban című felhívás esetében2013. április 9.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent, Kutatási és Innovációs Technológiai Alapból finanszírozott “Nemzetközi együttműködéssel megvalósuló alap és ipari kutatási valamint Infokommunikációs technológiai fejlesztési projektek támogatása a Közép-magyarországi régióban” című (KTIA_AIK_12 jelű) felhívás esetében eddig, a 2013. április 3-án meghozott támogatói döntés alapján, 13 pályázat részesült mintegy 4 milliárd forint értékű támogatásban.

A nyertesek listája a honlapon megtalálható. A támogatásban részesülő pályázóknak a Közreműködő Szervezet a döntéstől számított 10 munkanapon belül szerződéskötési ajánlatot küld.

A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhasználási tervének módosításáról szóló 1162/2013 (III.28.) Korm. határozat alapján újabb 2 milliárd forint keretösszegig lehetőség nyílt a szakmailag megfelelő, az eddig tartaléklistán szereplő pályázatok támogatására, az erről szóló döntés folyamatban van. A támogatásra javasolt pályázók az újabb döntésről hamarosan a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján tájékozódhatnak.