NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult a K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerződések című kiírás felhívása2013. április 11.

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerződések” című (VKSZ_12 kódszámú) pályázati felhívás.

A Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság döntése értelmében az eredeti „K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerződések” című  (VKSZ_12 kódszámú) pályázati felhívás úgy módosul, hogy az eddigi alprogramok külön kiírásként kerülnek meghirdetésre. A "K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerződések  Integrált K+F projektek alprogramja" (VKSZ_12) változatlan szakmai feltételek mellett 10 milliárd forint keretösszeggel kerül meghirdetésre. A felhívásban ezzel egy időben pontosításra került a D.4. Biztosítékok köre, valamint a F.6. Helyszíni szemle és ellenőrzések pont.  A változtatások nem érintik a már beadott pályázatokat. A változtatások miatt a korábban megjelölt beadási határidő 2013. április 30-ra változik.

A Nemzeti Agykutatás Program támogatása (NAP_13 kódszámú) pályázati kiírás 12 milliárd forinttal kerül meghirdetésre. A felhívás  tartalma változik, így a pályázat meghirdetése a szakmai egyeztetések lezárulását követően várható.