NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megújult a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapja2013. április 11.

Megújult külsővel és újdonságokkal várja látogatóit a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség címlapja. A honlap könnyebb áttekinthetősége érdekében több újítással kívánjuk segíteni a weboldal felhasználóinak tájékozódását.

A www.nfu.hu oldal címlapján egyszerűsítettük a menüt, mely ezentúl a felső sorból érhető el. A menüpontokra állítva a kurzort a lenyíló almenükben lehet kiválasztani a kívánt tartalmat, mely kattintással érhető el.

A bal oldalon találhatóak majd ezentúl a szolgáltatások, keresők és a belépést, regisztrációt igénylő alkalmazások, így a Pályázati e-ügyintézés, az Ügyfélszolgálati felület, a honlapra való belépés, valamint újdonságként a Pályázati gyorskereső, ahol a pályázat neve, kódja vagy akár kódrészlete alapján is lehet keresni a pályázatok között.

A navigációt az alsó menüsor is segíti.

 nfu_main_prezi
A fenti infografikán látható, hogy a régi címlapról az új címlapon hová kerültek a menüpontok. A képet, ide kattintva, nagyobb méretben is megnézheti!

A fenti és jobb oldali sávban a támogatott projektekről készült képek és videók között böngészhetnek a látogatók. A képek és videók alatti linkre kattintva a Térképtéren is megtekinthető a projekt és annak adatai.

A pályázatok dokumentációja, a pályázást segítő információk szerkezete, megjelenése nem változott a honlapon.