NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Új pályázat jelent meg a Magyar-indiai K+F+I együttműködési programban való magyar részvétel támogatására2013. július 15.

Az Új Széchenyi Terv keretében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet a Magyar-indiai (KTIA-DST) K+F+I együttműködési Programban való magyar részvétel támogatására.

Jelen pályázat célja olyan indiai-magyar együttműködésben megvalósuló hasznosítás-orientált K+F+I projektek magyar részének támogatása, amelyek eredményeként rövid- és középtávon gazdaságilag hasznosuló piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre - az Új Széchenyi Tervben meghatározott célkitűzésekkel összhangban.
A program olyan kutatás-fejlesztési projektek megvalósítását támogatja, amelyek vállalkozások és/ vagy költségvetési kutatási szervezetek és/vagy non-profit szervezeti kutatási szervezetek hatékony együttműködésével valósulnak meg kutatási konzorcium keretében.


A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében 2013-ban a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére az NFÜ 270 millió forint keretösszeget biztosít.

A pályázatok benyújtása 2013. augusztus 01. napjától a rendelkezésre álló keret kimerüléséig, de legkésőbb 2013. szeptember 2. napjáig lehetséges.