NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Tájékoztatás az épületenergetikai fejlesztéseket és a közvilágítás energiatakarékos átalakítását támogató pályázati kiírás forráselosztásáról2013. július 26.

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása" című (KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú) pályázati kiírásban a vállalkozások, átmeneti és technikai besorolású szervezetek számára 2,5 milliárd forintos elkülönített keret áll rendelkezésre.

Ezen pályázati kiírásban, költségvetési szervek, költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek és nonprofit szervezetek (kivéve egyházak) számára, az 50-500 millió forint közötti támogatási összegű projektek esetében 5,5 milliárd forint elkülönített keret áll rendelkezésre.

Tekintettel a költségvetési szervek, költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek és nonprofit szervezetek számára rendelkezésre álló 5,5 milliárd forintos keretet meghaladó támogatási igényre, az NFÜ a vállalkozásoknak elkülönített keret terhére a fent említett 2,5 milliárd forint keretösszegből 2 milliárd forintot a költségvetési szervek, költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek és nonprofit szervezetek számára átcsoportosít.

Az átcsoportosítás a KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú pályázati kiírásban a vállalkozások, átmeneti és technikai besorolású szervezetek részére nem eredményez forráshiányt.