NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Fotópályázat indult „Svájci Hozzájárulás” címmel2013. augusztus 28.

A Svájci Hozzájárulás Program Hivatala és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség „Svájci Hozzájárulás” címmel fotópályázatot hirdet. Természet, illetve ember és társadalom témakörökben nyújthatnak be pályaművet a résztvevők, valamint a kreatív külön kategóriában egy történetet megjelenítő, három képből álló fotósorozattal lehet nevezni.

A szervezők a kezdeményezéssel a fejlesztés szükségességére, vagy éppen a támogatás segítségével megvalósuló pozitív változásokra kívánják felhívni a figyelmet.

A pályázatokat a Svájci-Magyar Együttműködési Program végrehajtásáért felelős intézmények, valamint a szervező által felkért neves szakemberekből álló szakmai zsűri bírálja el. A zsűri a látásmódot, a koncepciót és az újszerűséget díjazza.


Nyeremények témakörönként: vacsora két fő részére a budapesti Onyx étteremben, főnyereménya kreatív külön kategóriában: retúr repülőjegy Zürich-be két fő részére. Továbbá a pályázat keretében egy közönségszavazással kiválasztott pályaművet közönségdíjjal, egy Mondaine asztali órával jutalmaznak a szervezők.

A részletes pályázati kiírást, feltételeket, kategóriákat a pályázat hivatalos honlapján találják meg az érdeklődők: http://www.nfu.hu/fotopalyazat