NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Tájékoztatás a teljeskörű kockázatossági felülvizsgálatról a mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása érdekében kiírt programhoz kapcsolódóan2013. szeptember 24.

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a „Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című (GOP-2012-3.3.3 kódszámú) pályázati felhívás célterületeinek speciális jellegéből adódóan, valamint a felhívás célkitűzéseinek biztosítása érdekében az intézményrendszer a benyújtott projektek esetében átfogó kockázatossági vizsgálatot folytat/folytatott le, amely felfüggeszti a döntéselőkészítés folyamatát.

A Pályázati Felhívás C.9 a) pontja és a Részletes Pályázati Útmutató F.4 pontja alapján, ha a projekt megvalósítása kiemelkedően jelentős kockázatot hordoz, akkor a pályázat nincs összhangban a pályázati kiírás célkitűzéseivel, ezért elutasításra kerülhet. (Jelentős kockázatot jelenthet többek között a pályázat nem megfelelő kidolgozottsága; a pályázó székhelyének és a megvalósítás helyének eltérő támogatási intenzitása, a projekt megvalósítása szempontjából kockázatos gazdálkodási adatok.)