NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a szakképzési és felnőttképzési klaszterek kialakítása érdekében kiírandó pályázat2013. szeptember 25.

Az Új Széchenyi Terv keretében partnerségi egyeztetésre került a TÁMOP 2.2.7 B-2-13/1 jelű, „A duális szakképzési rendszerhez kapcsolódó fejlesztések és programok támogatása – Duális szak- és felnőttképzést szolgáló együttműködések támogatása a foglalkoztatás tekintetében hátrányos helyzetű megyékben, szakképzési és felnőttképzési klaszterek kialakítása” című pályázat.

A kiírás célja a munkaerő-piaci igényekhez, a gazdaságfejlesztési kezdeményezések szükségleteihez igazodó szak-és felnőttképzési klaszterek létrehozásának támogatása. A klasztereknek alkalmasnak kell lenniük arra, hogy a munkaerő-piacon megjelenő humánerőforrás-igénynek megfelelően szervezzék meg a megfelelő számú célcsoport tag bevonását, valamint a munkakörök elemzésével, a munkaerő-piaci keresletnek megfelelően határozzák meg az igényelt kimeneti kompetenciákat, képzéseket.

A rendelkezésre álló keretösszeg 800 000 000 forint.

A pályázat benyújtásának várható határideje 2013. október 21 - 2013. november 20.

A felhívással kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat2013. október 6-igvárjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.