NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent az energiahatékony iskolák fejlesztése című pályázati felhívás2013. október 1.

Megjelent az EGT Alap Energiahatékonyság program területének pályázati felhívása a Végrehajtó Ügynökség (Nemzeti Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt.) honlapján.

Az Energiahatékony iskolák fejlesztése című pályázati felhívás keretösszege 8.708.894 EUR, a támogatási intenzitás 85%.

A kiírás célja hazai iskola épületek energiahatékonyságának javítása, szemléletformálás és kapacitásfejlesztés a felújítási projekthez kapcsolódóan, akár hazai vagy donor projekt partnerekkel együttműködve.

A pályázatra kizárólag magyarországi közoktatási intézmények (fenntartói, üzemeltetői, tulajdonosai vagy önállóan gazdálkodó iskolák) nyújthatnak be pályázatot.

A pályázati felhívás magyar nyelven, a további részletes információkkal szolgáló mellékletekkel együtt ezen a linken érhető el (a pályázati felhívás angol nyelven is elérhető).

A pályázatokat magyar nyelven szükséges elkészíteni, ugyanakkor angol nyelvű összefoglaló elkészítése kötelező.

A magyar nyelven kitöltött elektronikus pályázati űrlap benyújtásának határideje 2013. december 2. 15 óra 59 perc. Az elektronikus pályázati űrlap benyújtását követően nyomtatható nyilatkozatot legkésőbb 2013. december 2. 23 óra 59 percig kell postára adni.
Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a pályázatok a benyújtási határidő leteltét követően, egyszerre kerülnek bírálatra és az értékelésre kapott pontszám szerint, régiónként kerülnek sorba rendezésre (azaz nem a benyújtás sorrendjében kerülnek támogatásra).

A pályázati űrlap kitöltését az alábbi felületen (https://nora.norvegalap.hu/) regisztrálva, az „Aktuális pályázati kiírások" gombra kattintva kezdheti meg.

Amennyiben az Energiahatékonyság program terület pályázataival kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keresse a Végrehajtó Ügynökség ügyfélszolgálatát az energyefficiency@norvegalap.hu vagy az info@norvegalap.hu e-mail címek egyikén.