NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Új pályázati lehetőségek regionális fejlesztési célokra2013. október 11.

A Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében az észak-magyarországi, a közép-magyarországi, a dél-alföldi és a nyugat-dunántúli régiókban telephelyfejlesztésre és ipartelepítésre összesen közel 15 milliárd forint értékben pályázhatnak mikro, közép és kisvállalkozások illetve nagyvállalkozások.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség keretátcsoportosítás után új forrásokat nyitott meg regionális gazdaságfejlesztési pályázatok kiírására.
Október 9-től Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért címmel 4 régióban - Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Dél-Alföld és a Nyugat-Dunántúl – összesen közel 15 milliárd forint értékben lehet pályázni vállalkozásfejlesztési célokra, telephelyfejlesztésre és ipartelepítésre.

A fejlesztések célja, hogy a vállalkozások telephelyeiket modernizálhassák és bővíthessék, hogy a KKV-k versenyképességének meg tudják őrizni, hogy a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon.

A pályázati kiírás és a dokumentáció a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjáról letölthető, az alábbi linken:
 http://www.nfu.hu/uj_felhivas_telephelyfejlesztesre_ipartelepitesre_a_del_alfoldi_eszak_magyarorszagi_kozep_magyarorszagi_es_nyugat_dunantuli_regiokban

Az idei évben még 15 milliárd forint értékben várhatóak, többek között gazdaságfejlesztési, településrehabilitációs, környezetfejlesztési, valamint informatikai fejlesztésekre irányuló pályázati kiírások az ország különböző területein.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján megjelenő pályázati kiírásokat.

Hogy a 2014-20-as időszakban is hatékonyan használjuk fel az uniós forrásokat, az NFÜ egy átfogó szakmai és társadalmi konzultációba kezdett. A társadalmi egyeztetés részeként elindult a www.szamitaszavam.hu weboldal, ahol megismerhetik az eddig elért eredményeket, valamint a következő uniós ciklus kiemelt fejlesztési területeit, és fontossági sorrendbe rendezve az egyes területeket, véleményt is mondhatnak arról, hogy mire költenék a rendelkezésre álló uniós forrásokat.