NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás az oktatási és kormánytisztviselői funkciókat támogató kártyarendszer kiépítését támogató kiemelt felhívásban2013. november 5.

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Oktatási és Kormánytisztviselői funkciókat támogató kártyarendszer kiépítése” című EKOP-2.3.6 kódszámú kiemelt projekt tervezési felhívás és útmutatójának több pontja, az alábbiak szerint:

-    A.2. Rendelkezésre álló forrás pontja:  „ A támogatási konstrukció meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg legfeljebb 800 000 000 forint.”
-    C.7. A projekt befejezése és a pénzügyi elszámolás végső határideje pontja: „A projekt megvalósulásának (az utolsó projekttevékenység) legkésőbbi időpontja 2014. február 28. A záró kifizetési igénylés benyújtásának végső határideje a projekt megvalósulását (utolsó projekttevékenységet) követő 30. nap, de legkésőbb 2014. március 30.”
-    A módosított megvalósítási határidőhöz igazodva módosult továbbá az E.1. Monitoring mutatók pontban az indikátorok célérték elérésének időpontja, valamint a rendelkezésre álló forrás változása miatt változtak az indikátorok is.