NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás a Közép-magyarországi régióban megvalósuló fejlesztéseket támogató felhívásban2013. november 5.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Ágazati pályázat a Közép-magyarországi régióban megvalósítandó fejlesztésekre” című, EKOP-3.1.3 kódszámú pályázati felhívás esetében az 1627/2013. (IX.5.) számú Korm. határozat értelmében a Kormány döntött a konstrukció támogatási keretösszegének bruttó 620 millió forinttal történő emeléséről.

Módosult a pályázati felhívás A.2 Rendelkezésre álló forrás pontja: „ A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg legfeljebb 1.870.000.000 forint.”

Módosult a pályázati felhívás C.7. A projekt befejezése és a pénzügyi elszámolás végső határideje pontja: „A projekt fizikai befejezésének (az utolsó projekttevékenység fizikai teljesítése) legkésőbbi időpontja 2014. október 31. , amely határidőig a projekt valamennyi tevékenységének meg kell valósulni – beleértve a záró elszámolási csomag könyvvizsgáló által történő hitelesítését is.  A záró kifizetési igénylés benyújtásának végső határideje a projekt fizikai befejezését  (utolsó projekttevékenység fizikai teljesítése) követő 30. nap, de legkésőbb 2014. november 30.”

Módosult továbbá az E.1. Monitoring mutatók pont is.