NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

Uniós kifizetések (Ft) 2013.12.20.

Tájékoztatás a Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiírás kedvezményezettjei számára2013. december 19.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent GOP-2012-2.1.1/B jelű „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati konstrukció esetén a Pályázati Útmutató B.2. c) pontja alapján csak azon pályázóknak nyújtható támogatás, akik rendelkeznek a Virtuális Erőmű Program keretében végzett térítésmentes önértékeléssel, vagy vállalták, hogy azt a pályázat beadását követő 12 hónapon belül elvégzik.

Tekintettel a pályázatok döntéselőkészítési folyamatának elhúzódására, az önértékelés elvégzésének határidejét az Irányító Hatóság 2014. április 30-ig meghosszabbítja.

Amennyiben az önértékelő kérdőív kitöltésére még nem került sor, az alábbi teendők várnak a pályázókra:

•    Regisztráció a VEP weboldalán: http://virtualiseromu.hu/regisztracio/
•    Önértékelő kérdőív kitöltése A szükséges lépések elvégzéséhez részletes segítséget talál az alábbi oldalon: http://virtualiseromu.hu/gop-hasznalati-utmutato
•    Kitöltött, aláírt VEP pályázati jelentkezési lap eredeti példányának megküldése – „Önértékelés meglétéről kérek igazolást a GOP-2012-2.1.1/B pályázathoz” opció megjelölésével - a VEP Iroda részére (Postázási cím: Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft., 1253 Budapest, Pf: 5/4.). A jelentkezési lap bejelentkezés után érhető el.

A fenti folyamat végén Virtuális Erőmű Program igazolást állít ki az önértékelés meglétéről, mely a fenti feltétel teljesítésének igazolásául szolgál. Az eredeti jelentkezési lap beérkezését követően az igazolás kiállítása, valamint postai úton a pályázók részére történő eljuttatása 10 munkanapot vesz igénybe.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az igazolás meg nem szerzése szabálytalansági eljárást vonhat maga után, mivel jogosultsági feltételhez kapcsolódik!

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a határidőben elvégzett önértékelésről szóló igazolás hiányában a Közreműködő Szervezet a kifizetési folyamatot felfüggesztheti.