NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

Uniós kifizetések (Ft) 2013.12.23.

Társadalmi egyeztetésen a Multifunkcionális Nemzetiségi - Roma Módszertani, Oktatási és Kulturális Központ infrastrukturális feltételeinek kialakítása című pályázati felhívás tervezete2013. december 23.

Elindult az Új Széchenyi Terv keretében a „Multifunkcionális Nemzetiségi - Roma Módszertani, Oktatási és Kulturális Központ infrastrukturális feltételeinek kialakítása” című (TIOP- 1.2.6.-13/1 kódszámú) felhívás társadalmi egyeztetése.

A konstrukció célja a társadalmi befogadást és együttélést elősegítő közösségi funkció, a képzéshez, oktatáshoz valamint a kutatáshoz kapcsolódó funkció és a művészeti funkció infrastrukturális feltételeinek megteremtése, kialakítása.

A konstrukció két komponens keretében kerül megvalósításra ehhez igazodó fejlesztésekkel:

„A” komponens: Dél-Dunántúlon a Multifunkcionális Nemzetiségi - Roma Módszertani, Oktatási és Kulturális Központ kialakítása, illetve a további színterek létrehozása a szolgáltatások szélesebb körű elérésének biztosítása érdekében.

„B” komponens: Észak-Magyarországon, illetve Észak-Alföldön a felsorolt szolgáltatások nyújtásának biztosítása érdekében színterek kialakítása.

A pályázat keretében1.700.000.000forint áll rendelkezésre, az„A” komponens esetében legfeljebb 1.000.000.000 forint, a„B” komponens esetében 700.000.000 forint.

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2014. január 2-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.