Vakok és Gyengénlátók

Pályázati felhívás - civil szervezetek és sportegyesületek támogatására - 2019. évre


Pályázatot nyújthatnak be Tiszafüred város székhellyel bejegyzett vagy Tiszafüreden folyamatosan működő tagszervezettel rendelkező civil szervezetek, sportegyesületek, melyeknek egyedi illetve rendszeres használati igényük van önkormányzati intézmények illetve önkormányzati tulajdonú egyéb ingatlanok teremhasználatára vonatkozóan.

 

A pályázatot írásban, a pályázati felhívás mellékletét képező pályázati adatlapon 2019. január 15. kedd 12.00 óráig kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Jegyzői irodájának címezve. (A pályázati adatlap személyesen is átvehető a Polgármesteri Hivatal Jegyzői irodájában.)

Önkormányzati támogatásban csak az a pályázó részesülhet, aki a pályázati kiírásnak maradéktalanul megfelelő pályázatot nyújt be.

 

Nem indulhat pályázóként az a pályázó,

  • aki az előző év támogatásával nem tudott elszámolni megadott határidőre és határidő hosszabbítást nem engedélyeztek számára.
  • akinek köztartozása van,
  • aki az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 50. §. (1) bek. és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3.§. (1) bekezdése 1. pontja szerint átlátható szervezetnek nem minősül.

Kapcsolódó dokumentumok:
pályázati felhívás
pályázati adatlap
pályázati adatlap (szerkeszthető)

Névjegy

Gyakran keresett oldalak