Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriuma

(NAT-1-1013/2012)

Elérhetőségek

Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24. Székhely
1093 Budapest, Bakáts u. 8. Telephely

Tel: +36 (96) 215-711/115
Fax: +36 (96) 215-789
Email: gcsaszar@mtki.hu
WEB: www.mtki.hu

Császár Gábor
laboratóriumvezető

Akkreditált tevékenység:

Mosonmagyaróvári telephely:

  1. Tej és tejtermékek, probiotikus étrend-kiegészítők, joghurt, élelmiszerek, étrend-kiegészítők és környezet-higiéniai minták, hús és húskészítmények, nyershús mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata;
  2. Ásványvíz, ivóvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata;
  3. Tej és folyékony tejtermékek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  4. Ízesített tejkészítmények kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  5. Nyerstej (tehén, juh, kecske) fizikai laboratóriumi vizsgálata;
  6. Tejpor és más szárított tejtermékek, sűrített tej fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  7. Tejfehérje-koncentrátum por fizikai laboratóriumi vizsgálata;
  8. Savópor, kazeinek, kazeinátok és ömlesztett sajt fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  9. Fagylaltpor kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  10. Savanyú tejkészítmények fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  11. Tejföl, tejszín és ízesített tejszínhab fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  12. Tejpudingok és tejdesszertek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  13. Vaj és vajszerű termékek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  14. Étkezési olajemulziók és kenhető zsírok kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  15. Sajt, túró, oltós alvasztású, érlelt sajtok, fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  16. Édesipari termékek (kivéve diabetikus édesipari termékek), gabonák, mandula, pisztácia, árpa-maláta, kakaó, cirok, szójabab, zöld kávé; búza, kukorica, árpa, rizs, rozs, zab, szója, és ezek lisztjei; gluténmentes és gluténszegény élelmiszerek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  17. Hús és húskészítmények fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
  18. Tej és tejtermékek mintavétele mikrobiológiai, fizikai, kémiai és érzékszervi vizsgálatokhoz és minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálatokhoz;
  19. Élelmiszerek, étrend-kiegészítők, környezet-higiéniai minták, hús és húskészítmények, hal és halkészítmények minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálatokhoz;
  20. Munkakörnyezeti mintavétel felületekről és levegőből mikrobiológiai vizsgálatokhoz.


Budapesti telephely:

  1. Nyers tej (tehén, juh, kecske) fizikai és kémiai vizsgálata;
  2. Nyers tehéntej fizikai, kémiai és mikrobiológiai vizsgálata



Tevékenység részletezve:

  • Részletező okirat
  • Szűkített részletező okirat (1)

  • Megjegyzések:

    2013.07.10-én az akkreditált terület szűkítve:

    Mosonmagyaróvári telephelyen (9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.):

    • Tej és tejtermékek
    • Savópor

    területeken egyes laboratóriumi vizsgálatokkal.



    Akkreditálási okiratszám:

    NAT-1-1013/2012        Kiadás ideje: 2012-08-01        Érvényesség ideje: 2016-07-31

    HÍREK

    Aktualitások

    Választás 2013

    Ügyfélfogadási rend


    Új, illetve módosított szabályzatok hatályba léptetése


    Akkreditálási követelmények megváltozása

    Akkreditálással és felügyeleti vizsgálattal kapcsolatos általános tájékoztatások

    NAT testületi hírek

    A NAT éves beszámolói


    Tájékoztatás a NAT európai szakértői értékeléséről


    Rendezvények

    Pályázati felhívások

    Egyéb hírek



    1119 Budapest, Tétényi út 82. | Postai cím: 1464 Budapest, Pf. 1581 | telefon: +36 (1) 203-3981 | fax: +36 (1) 204-5075 | nat@nat.hu.