Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriuma
(NAT-1-1013/2012)
Elérhetőségek
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24. | Székhely |
1093 Budapest, Bakáts u. 8. | Telephely |
Tel: +36 (96) 215-711/115
Fax: +36 (96) 215-789
Email: gcsaszar@mtki.hu
WEB: www.mtki.hu
Császár Gábor
laboratóriumvezető
Akkreditált tevékenység:
Mosonmagyaróvári telephely:
-
Tej és tejtermékek, probiotikus étrend-kiegészítők, joghurt, élelmiszerek, étrend-kiegészítők és környezet-higiéniai minták, hús és húskészítmények, nyershús mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Ásványvíz, ivóvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tej és folyékony tejtermékek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Ízesített tejkészítmények kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Nyerstej (tehén, juh, kecske) fizikai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tejpor és más szárított tejtermékek, sűrített tej fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tejfehérje-koncentrátum por fizikai laboratóriumi vizsgálata;
-
Savópor, kazeinek, kazeinátok és ömlesztett sajt fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Fagylaltpor kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Savanyú tejkészítmények fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tejföl, tejszín és ízesített tejszínhab fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tejpudingok és tejdesszertek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Vaj és vajszerű termékek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Étkezési olajemulziók és kenhető zsírok kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Sajt, túró, oltós alvasztású, érlelt sajtok, fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Édesipari termékek (kivéve diabetikus édesipari termékek), gabonák, mandula, pisztácia, árpa-maláta, kakaó, cirok, szójabab, zöld kávé; búza, kukorica, árpa, rizs, rozs, zab, szója, és ezek lisztjei; gluténmentes és gluténszegény élelmiszerek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Hús és húskészítmények fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tej és tejtermékek mintavétele mikrobiológiai, fizikai, kémiai és érzékszervi vizsgálatokhoz és minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálatokhoz;
-
Élelmiszerek, étrend-kiegészítők, környezet-higiéniai minták, hús és húskészítmények, hal és halkészítmények minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálatokhoz;
-
Munkakörnyezeti mintavétel felületekről és levegőből mikrobiológiai vizsgálatokhoz.
Budapesti telephely:
-
Nyers tej (tehén, juh, kecske) fizikai és kémiai vizsgálata;
-
Nyers tehéntej fizikai, kémiai és mikrobiológiai vizsgálata
Tevékenység részletezve:
Részletező okiratSzűkített részletező okirat (1)
Megjegyzések:
2013.07.10-én az akkreditált terület szűkítve:
Mosonmagyaróvári telephelyen (9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.):
-
Tej és tejtermékek
-
Savópor
területeken egyes laboratóriumi vizsgálatokkal.
Akkreditálási okiratszám:
NAT-1-1013/2012
Kiadás ideje:
2012-08-01
Érvényesség ideje:
2016-07-31