Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
Veszprémi Regionális Élelmiszerlánc-mikrobiológiai Laboratórium
(NAT-1-1533/2011)
Elérhetőségek
Cím: 8200 Veszprém, Dózsa György út 33.
Tel: +36 (88) 579-268
Fax: +36 (88) 422-468
Email: scheilye@oai.hu
WEB:
Bereczné dr. Scheily Éva
laboratóriumvezető
Akkreditált tevékenység:
-
élelmiszerek: tej és tejtermékek, hús és húskészítmények, hal és halkészítmények, sör, ivóvíz, teljes konzerv, ezek nyersanyagainak, valamint adalékanyagainak és technológiai segédanyagainak mikrobiológiai vizsgálata,
-
élelmiszerek gyártásával kapcsolatos higiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
-
vágott állatok testfelületének higiéniai mikrobiológiai vizsgálata,
-
állati eredetű élelmiszerek antibakteriális maradékanyagainak vizsgálata,
-
baromfitenyésztéssel kapcsolatos minták (bélsár, tampon) Salmonella jelenlétére irányuló mikrobiológiai vizsgálata,
-
élelmiszerek, élelmiszer nyers-, adalék-, és technológiai segédanyagok mintáinak, élelmiszerek gyártásával kapcsolatos higiéniai mintáknak, emlős vágóállatok izom-, zsigeri- és elváltozást hordozó mintáinak, valamint húsvizsgálati kiegészítő bakteriológiai vizsgálati minták, baromfitenyésztéssel kapcsolatos higiéniai minták előkészítése laboratóriumi mikrobiológiai vizsgálathoz, állati eredetű élelmiszer minták előkészítése antibakteriális maradékanyagainak vizsgálatához, állati eredetű izomminták, hústermék-minták előkészítése trichinella vizsgálathoz
Tevékenység részletezve:
Részletező okiratMódosított részletező okirat (1)Módosított részletező okirat (2)Szűkített részletező okirat (1)
Megjegyzések:
2012.04.18-ig Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Veszprémi Regionális Élelmiszerlánc-mikrobiológiai Laboratórium néven akkreditálva.
2012.11.14-én visszavont szabvány jelzetek átvezetése.
2013.07.31-én az akkreditált terület szűkítve:
-
Cukor
-
Emlős vágóállatok izom-, zsigeri- és elváltozást hordozó mintái
-
Emlős vágóállatok és lőtt vadak izommintái, valamint az ezekből készült hústermékek
laboratóriumi vizsgálata területekkel, továbbá
területen egyes laboratóriumi vizsgálatokkal.
Akkreditálási okiratszám:
NAT-1-1533/2011
Kiadás ideje:
2011-10-19
Érvényesség ideje:
2015-10-18