Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
Élelmiszer Analitikai Nemzeti Referencia Laboratórium
(NAT-1-1662/2011)
Elérhetőségek
Cím: 1135 Budapest, Lehel u. 43-47. | |
1095 Budapest, Mester utca 81. | |
Tel: +36 (1) 329-5052
Fax: +36 (1) 270-9287
Email: karolyia@oai.hu
WEB:
Károlyi Andrea
laboratóriumvezető
Akkreditált tevékenység:
-
élelmiszer-nyersanyagok, hús- és húskészítmények, páclé, baromfi és baromfikészítmények, tojástermékek, étkezési olajok és zsiradékok, margarinkészítmények, tej és tejtermékek, fagylaltporok- és sűrítmények, fagylalt, jégkrém, parfé, sütőipari termékek, száraztészták, gabonafeldolgozási termékek, élelmezési magvak és hántolt termények, étkezési magbelek, tartósított termékek, aszalt déligyümölcsök, kávé és kávépótszerek, tea, fűszerek és ízesítők, fűszerpaprika, szesz, alacsony alkohol tartalmú italok, szeszes italok, sör, alkoholmentes italok, ásványvíz, szikvíz, ecetkészítmények, cukor, méz, sütőélesztő, édesipari termékek, étkezési só fizikai, kémiai és érzékszervi vizsgálata
-
szilikát ásványokat tartalmazó élelmiszerek besugárzottság vizsgálata
-
élelmiszerek allergén összetevőinek vizsgálata
-
állati és növényi zsírok és olajok, élelmiszerek, fagylalt, jégkrém, parfé, fűszerek, méz, sütőipari termékek és tartósított termékek mintaelőkészítése
Tevékenység részletezve:
Részletező okiratMódosított részletező okirat (1)Módosított részletező okirat (2)Módosított részletező okirat (3)
Megjegyzések:
2012.04.18-ig Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Élelmiszer Analitikai Nemzeti Referencia Laboratórium néven akkreditálva.
2012.10.31-én a visszavont szabvány jelzetek átvezetése.
2013.07.31-én a visszavont szabvány jelzetek átvezetése.
Akkreditálási okiratszám:
NAT-1-1662/2011
Kiadás ideje:
2011-08-10
Érvényesség ideje:
2015-08-09