Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet
Élelmiszerkémiai-Analitikai Főosztály
Élelmiszerkémiai-Analitikai Laboratórium
(NAT-1-1382/2012)
Elérhetőségek
Cím: 1097 Budapest, Albert Flórián út 3/a.
Tel: +36 (1) 476-6471
Fax: +36 (1) 215-5369
Email: molnar.maria2@oeti.antsz.hu
WEB:
Iglóváriné Molnár Mária
laboratóriumvezető
Akkreditált tevékenység:
-
Állati és növényi zsírok és olajok fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Cukrászati készítmények kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Édesipari termékek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Élelmiszerek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Élelmiszerek (gluténmentes, gluténszegény), ételek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Gyümölcs és zöldséglevek, gyümölcs és zöldségtermékek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Hús és hústermékek, húskészítmények fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Sütőipari termékek, keksz, sajt, ömlesztett sajt és túró, száraztészták, tartósított élelmiszerek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tej fizikai laboratóriumi vizsgálata;
-
Tejtermékek, tejalapú termékek és vaj kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Fogkrém, szájvíz, kozmetikai termékek fizikai és kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Napozószerek kémiai laboratóriumi vizsgálata;
-
Szőrtelenítő szerek és tartóshullámosító-szer hideg hajkezeléshez kémiai laboratóriumi vizsgálata
Tevékenység részletezve:
Részletező okiratMódosított részletező okirat (1)
Megjegyzések:
2013.10.02-ig 1097 Budapest, Gyáli út 3/a. székhelyre akkreditálva.
Akkreditálási okiratszám:
NAT-1-1382/2012
Kiadás ideje:
2012-05-23
Érvényesség ideje:
2016-05-22