WESSLING Hungary Kft.
Mikrobiológiai Laboratórium-FoodMicro

(NAT-1-1141/2012)

Elérhetőségek

Cím: 1047 Budapest, Fóti út 56.
Tel: +36 (1) 272-2119
Fax: +36 (1) 435-0102
Email: micsinai.adrienn@wessling.hu
WEB: www.wessling.hu

Dr. Micsinai Adrienn
laboratóriumvezető

Akkreditált tevékenység:

  1. Élelmiszerek, takarmányok, környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
  2. Alkoholmentes üdítőitalok mikrobiológiai vizsgálata,
  3. Üdítőitalok, magas cukortartalmú termékek mikrobiológiai vizsgálata,
  4. Gyümölcslevek, üdítőitalok mikrobiológiai vizsgálata,
  5. Gyümölcs- és zöldség készítmények mikrobiológiai vizsgálata,
  6. Nyers hús, tej, gyümölcs, zöldség és azonnal fogyasztható készételek mikrobiológiai vizsgálata,
  7. Húsok és húsalapú élelmiszerek környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
  8. Tej és tejipari termékek, környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
  9. Tej és tejtermék, bébiételek, starter kultúrák mikrobiológiai vizsgálata,
  10. Tej és tejtermékek, bébiételek, környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
  11. Vaj, fermentált tejtermékek, friss sajtok mikrobiológiai vizsgálata,
  12. Joghurt mikrobiológiai vizsgálata,
  13. Cukor mikrobiológiai vizsgálata,
  14. Édesipari termékek mikrobiológiai vizsgálata,
  15. Sör mikrobiológiai vizsgálata,
  16. Salmonella törzsek mikrobiológiai vizsgálata,
  17. Ivóvíz (palackozott víz, természetes ásványvíz, forrásvíz, ásványi anyaggal dúsított víz, szikvíz, ízesített víz, jég, gyógyvíz), ivóvíz ellátásban használt nyers- és kezelt víz mikrobi-ológiai vizsgálata,
  18. Felszíni víz mikrobiológiai vizsgálata,
  19. Fürdővíz (természetes és mesterséges) mikrobiológiai vizsgálata,
  20. Környezeti minták, üledékek, bevonatok mikrobiológiai vizsgálata,
  21. Állati eredetű élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata,
  22. Kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok (élelmiszer-, ipari, háztartási és intézményi területen) baktériumölő és gombaölő hatásának vizsgálata,
  23. Kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölő és gombaölő hatásának vizsgálata állatgyógyászati területen,
  24. Konzervek mikrobiológiai vizsgálata,
  25. Kozmetikumok mikrobiológiai vizsgálata,
  26. Táptalajok minőség és teljesítmény ellenőrzése,
  27. Élelmiszerek és takarmányok minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  28. Húsok és húskészítmények minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  29. Hal és haltermékek mint-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  30. Tej és tejtermékek, hús és hústermékek, hal és haltermékek különböző élelmiszerek és takarmányok minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  31. Tej és tejtermékek minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  32. Táptalajok mint-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  33. Víz (ivóvíz, ásványvíz, forrásvíz, ivóvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz, ízesített víz és gyógyvíz), természetes és mesterséges fürdővíz, felszíni víz minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
  34. Ivóvíz, ásvány- és gyógyvíz mintavétele,
  35. Természetes és medencés fürdővizek mintavétele,
  36. Felületi higiéniai minták mintavétele,
  37. Kereskedelmi forgalomban lévő élelmiszerek mintavétele,
  38. Kereskedelmi forgalomban lévő takarmányok mintavétele,
  39. Kereskedelmi forgalomban lévő háztartás - vegyi áruk, kozmetikumok mintavétele,
  40. Levegő mintavétele,
  41. Tej- és tejtermékek mintavétele,
  42. Húsok és húsalapú élelmiszerek mintavétele,
  43. Hús és húskészítmények mintavétele,
  44. Hús mintavétele,
  45. Étkezési tojás mintavétele,
  46. Sütőipari termékek mintavétele,
  47. Cukrászati termék mintavétele,
  48. Édesipari nyersanyagok és termékek mintavétele,
  49. Édesipari termékek mintavétele,
  50. Csokoládék mintavétele,
  51. Gyorsfagyasztott élelmiszerek mintavétele,
  52. Gesztenyekészítmények mintavétele,
  53. Pörkölt kávé mintavétele,
  54. Tea, Fogyasztói csomagolású egységek mintavétele,
  55. Fűszerek és ízesítőanyagok mintavétele,
  56. Élelmezési, takarmányozási, ipari magvak és hántolt termények mintavétele,
  57. Gabonafélék étkezési őrleményei mintavétele,
  58. Alkoholmentes üdítőital mintavétele,
  59. Izoszörp mintavétele,
  60. Gyümölcs és zöldségfélék mintavétele,
  61. Takarmány mintavétele,
  62. Kozmetikai készítmények mintavétele



Tevékenység részletezve:

  • Részletező okirat
  • Szűkített részletező okirat (1)

  • Megjegyzések:

    2013.11.13-án az akkreditált terület szűkítve:

    • Élelmiszerek és takarmányok

    területen egyes laboratóriumi vizsgálatokkal.



    Akkreditálási okiratszám:

    NAT-1-1141/2012        Kiadás ideje: 2012-12-12        Érvényesség ideje: 2016-12-11

    HÍREK

    Aktualitások

    Ügyfélfogadási rend


    Új, illetve módosított szabályzatok hatályba léptetése


    Akkreditálási követelmények megváltozása

    Akkreditálással és felügyeleti vizsgálattal kapcsolatos általános tájékoztatások

    NAT testületi hírek

    A NAT éves beszámolói


    Tájékoztatás a NAT európai szakértői értékeléséről


    Rendezvények

    Pályázati felhívások

    Egyéb hírek



    1119 Budapest, Tétényi út 82. | Postai cím: 1464 Budapest, Pf. 1581 | telefon: +36 (1) 203-3981 | fax: +36 (1) 204-5075 | nat@nat.hu.