WESSLING Hungary Kft.
Mikrobiológiai Laboratórium-FoodMicro
(NAT-1-1141/2012)
Elérhetőségek
Cím: 1047 Budapest, Fóti út 56.
Tel: +36 (1) 272-2119
Fax: +36 (1) 435-0102
Email: micsinai.adrienn@wessling.hu
WEB: www.wessling.hu
Dr. Micsinai Adrienn
laboratóriumvezető
Akkreditált tevékenység:
-
Élelmiszerek, takarmányok, környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
-
Alkoholmentes üdítőitalok mikrobiológiai vizsgálata,
-
Üdítőitalok, magas cukortartalmú termékek mikrobiológiai vizsgálata,
-
Gyümölcslevek, üdítőitalok mikrobiológiai vizsgálata,
-
Gyümölcs- és zöldség készítmények mikrobiológiai vizsgálata,
-
Nyers hús, tej, gyümölcs, zöldség és azonnal fogyasztható készételek mikrobiológiai vizsgálata,
-
Húsok és húsalapú élelmiszerek környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
-
Tej és tejipari termékek, környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
-
Tej és tejtermék, bébiételek, starter kultúrák mikrobiológiai vizsgálata,
-
Tej és tejtermékek, bébiételek, környezethigiéniai minták mikrobiológiai vizsgálata,
-
Vaj, fermentált tejtermékek, friss sajtok mikrobiológiai vizsgálata,
-
Joghurt mikrobiológiai vizsgálata,
-
Cukor mikrobiológiai vizsgálata,
-
Édesipari termékek mikrobiológiai vizsgálata,
-
Sör mikrobiológiai vizsgálata,
-
Salmonella törzsek mikrobiológiai vizsgálata,
-
Ivóvíz (palackozott víz, természetes ásványvíz, forrásvíz, ásványi anyaggal dúsított víz, szikvíz, ízesített víz, jég, gyógyvíz), ivóvíz ellátásban használt nyers- és kezelt víz mikrobi-ológiai vizsgálata,
-
Felszíni víz mikrobiológiai vizsgálata,
-
Fürdővíz (természetes és mesterséges) mikrobiológiai vizsgálata,
-
Környezeti minták, üledékek, bevonatok mikrobiológiai vizsgálata,
-
Állati eredetű élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata,
-
Kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok (élelmiszer-, ipari, háztartási és intézményi területen) baktériumölő és gombaölő hatásának vizsgálata,
-
Kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok baktériumölő és gombaölő hatásának vizsgálata állatgyógyászati területen,
-
Konzervek mikrobiológiai vizsgálata,
-
Kozmetikumok mikrobiológiai vizsgálata,
-
Táptalajok minőség és teljesítmény ellenőrzése,
-
Élelmiszerek és takarmányok minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Húsok és húskészítmények minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Hal és haltermékek mint-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Tej és tejtermékek, hús és hústermékek, hal és haltermékek különböző élelmiszerek és takarmányok minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Tej és tejtermékek minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Táptalajok mint-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Víz (ivóvíz, ásványvíz, forrásvíz, ivóvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz, ízesített víz és gyógyvíz), természetes és mesterséges fürdővíz, felszíni víz minta-előkészítése mikrobiológiai vizsgálat céljára,
-
Ivóvíz, ásvány- és gyógyvíz mintavétele,
-
Természetes és medencés fürdővizek mintavétele,
-
Felületi higiéniai minták mintavétele,
-
Kereskedelmi forgalomban lévő élelmiszerek mintavétele,
-
Kereskedelmi forgalomban lévő takarmányok mintavétele,
-
Kereskedelmi forgalomban lévő háztartás - vegyi áruk, kozmetikumok mintavétele,
-
Levegő mintavétele,
-
Tej- és tejtermékek mintavétele,
-
Húsok és húsalapú élelmiszerek mintavétele,
-
Hús és húskészítmények mintavétele,
-
Hús mintavétele,
-
Étkezési tojás mintavétele,
-
Sütőipari termékek mintavétele,
-
Cukrászati termék mintavétele,
-
Édesipari nyersanyagok és termékek mintavétele,
-
Édesipari termékek mintavétele,
-
Csokoládék mintavétele,
-
Gyorsfagyasztott élelmiszerek mintavétele,
-
Gesztenyekészítmények mintavétele,
-
Pörkölt kávé mintavétele,
-
Tea, Fogyasztói csomagolású egységek mintavétele,
-
Fűszerek és ízesítőanyagok mintavétele,
-
Élelmezési, takarmányozási, ipari magvak és hántolt termények mintavétele,
-
Gabonafélék étkezési őrleményei mintavétele,
-
Alkoholmentes üdítőital mintavétele,
-
Izoszörp mintavétele,
-
Gyümölcs és zöldségfélék mintavétele,
-
Takarmány mintavétele,
-
Kozmetikai készítmények mintavétele
Tevékenység részletezve:
Részletező okiratSzűkített részletező okirat (1)
Megjegyzések:
2013.11.13-án az akkreditált terület szűkítve:
-
Élelmiszerek és takarmányok
területen egyes laboratóriumi vizsgálatokkal.
Akkreditálási okiratszám:
NAT-1-1141/2012
Kiadás ideje:
2012-12-12
Érvényesség ideje:
2016-12-11