Nyugat-magyarországi Egyetem
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszer- és Vízvizsgáló Laboratórium
(NAT-1-1674/2012)
Elérhetőségek
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 15-17.
Tel: +36 (96) 566-653
Fax: +36 (96) 566-653
Email: farkas@mtk.nyme.hu
WEB:
Dr. Farkas László
egyetemi docens, laboratóriumvezető
Akkreditált tevékenység:
-
élelmiszerek és takarmányok valamint élelmiszer termékekkel kapcsolatba kerülő felületek fertőtlenítésének hatékonyságát ellenőrző higiénés minták mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata és mintavétele,
-
hús és húskészítmények mikrobiológiai és analitikai laboratóriumi vizsgálata,
-
ivóvíz, palackozott víz, (természetes ásványvíz, forrásvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz), az ivóvíz ellátásban használt nyers- és kezelt víz mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata,
-
környezeti minták (felületek, vizek) mintavétele,
-
hús és hústermékek, tej és tejtermékek, hal és haltermékek, egyéb élelmiszer termékek minta-előkészítése
Tevékenység részletezve:
Részletező okiratSzűkített részletező okirat (1)
Megjegyzések:
2014.03.26-án az akkreditált terület szűkítve:
területen bizonyos laboratóriumi vizsgálattal.
Akkreditálási okiratszám:
NAT-1-1674/2012
Kiadás ideje:
2012-02-22
Érvényesség ideje:
2016-02-21