Nyugat-magyarországi Egyetem
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Élelmiszer- és Vízvizsgáló Laboratórium

(NAT-1-1674/2012)

Elérhetőségek

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 15-17.
Tel: +36 (96) 566-653
Fax: +36 (96) 566-653
Email: farkas@mtk.nyme.hu
WEB:

Dr. Farkas László
egyetemi docens, laboratóriumvezető

Akkreditált tevékenység:

  1. élelmiszerek és takarmányok valamint élelmiszer termékekkel kapcsolatba kerülő felületek fertőtlenítésének hatékonyságát ellenőrző higiénés minták mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata és mintavétele,
  2. hús és húskészítmények mikrobiológiai és analitikai laboratóriumi vizsgálata,
  3. ivóvíz, palackozott víz, (természetes ásványvíz, forrásvíz, ásványi anyaggal dúsított ivóvíz), az ivóvíz ellátásban használt nyers- és kezelt víz mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálata,
  4. környezeti minták (felületek, vizek) mintavétele,
  5. hús és hústermékek, tej és tejtermékek, hal és haltermékek, egyéb élelmiszer termékek minta-előkészítése



Tevékenység részletezve:

  • Részletező okirat
  • Szűkített részletező okirat (1)

  • Megjegyzések:

    2014.03.26-án az akkreditált terület szűkítve:

    • Élelmiszerek

    területen bizonyos laboratóriumi vizsgálattal.



    Akkreditálási okiratszám:

    NAT-1-1674/2012        Kiadás ideje: 2012-02-22        Érvényesség ideje: 2016-02-21

    HÍREK

    Aktualitások

    Ügyfélfogadási rend


    Új, illetve módosított szabályzatok hatályba léptetése


    Akkreditálási követelmények megváltozása

    Akkreditálással és felügyeleti vizsgálattal kapcsolatos általános tájékoztatások

    NAT testületi hírek

    A NAT éves beszámolói


    Tájékoztatás a NAT európai szakértői értékeléséről


    Rendezvények

    Pályázati felhívások

    Egyéb hírek



    1119 Budapest, Tétényi út 82. | Postai cím: 1464 Budapest, Pf. 1581 | telefon: +36 (1) 203-3981 | fax: +36 (1) 204-5075 | nat@nat.hu.