Vakok és Gyengénlátók

Értesítés nyiladéktisztítási, gallyazási és fakivágási munkálatokról!


ÉRTESÍTÉS

 

 

 

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszafüred bel- és külterületén az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. tulajdonában lévő hálózat nyomvonalában és biztonsági övezetében nyiladéktisztítási, gallyazási és fakivágási munkálatokat fog végezni a BÉRES Erdészeti Szolgáltató Kft.

 

 

A munkálatok elvégzésének indoklása:

A fák és bokrok ágai a villamosenergia-ellátás üzembiztonságát nagymértékben zavarják, esetenként veszélyeztetik, ezért az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles a saját ingatlanán a vezeték biztonsági övezetét érintő fák és bokrok ágait eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezetének határain belülre nyúlnak. Amennyiben az ingatlan tulajdonosa (kezelője) nem tesz eleget kötelességének, az áramszolgáltató külső vállalkozóval végezteti el ezeket a munkálatokat. Az eltávolított növényi részek, kivágott fa, gally a terület tulajdonosát, kezelőjét illetik. A levágott gallyakat közúti illetve gyalogos forgalmat nem zavarva a biztonsági övezeten kívülre helyezzük, melynek elszállításáról a Tisza-Tó 2005. Nonprofit Kft. gondoskodik.

 

 

A munkálatok várható időpontja:

 

2014. január 30 – 2014. március 31.

 

 

Kérjük az ingatlantulajdonosok együttműködését, mivel mindenkinek érdeke az, hogy lakókörnyezetében a villamosenergia-ellátás minősége, a szolgáltatás folyamatossága biztosított legyen és azt ne zavarják, akadályozzák a villamoshálózathoz érő ágak, növények által előidézett feszültségproblémák, üzemzavarok és áramszünetek.

 

 

Tiszafüred, 2014. január 28.

 

                                                                                              Spisák György

                                                                                                   jegyző


Kapcsolódó dokumentumok:
Értesítés

Névjegy
Tiszafüred Város Önkormányzata
Székhely: Tiszafüred, Fő utca 1.
Postai cím: 5350 Tiszafüred, Főutca 1. Pf.: 68
Telefonszám: 59/510-500
Faxszám: 59/351-701
Ügyfélszolgálat


Gyakran keresett oldalak