8°C, 4 km/hÉ/ÉK-i szél, közepesen felhős
Pályázati felhívás
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása
Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatala A „Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. Törvény 45. §(1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatala gazdálkodási irodavezető munkakörök betöltésére.

A közszolgálatit jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony, 6 hónap próbaidő kikötésével

 

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidős

 

A munkavégzés helye: Békés megye, 5510 Dévaványa Hősök tere 1.

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A gazdálkodási iroda vezetése, irányítása kiemelten az alábbi feladatokra; Dévaványa város és Ecsegfalva község önkormányzatai, illetve a közösen működtetett hivatal költségvetésnek tervezése, az előirányzatok módosítása, átcsoportosítása és felhasználás végrehajtása, finanszírozási, adatszolgáltatási, beszámolási kötelezettség teljesítése és a vagyon használatával, védelemével összefüggő feladtok ellátása, a pénzügyi, számviteli rend betartása. A helyi adókkal kapcsolatos adóigazgatási feladatok koordinálása. Az önkormányzat gazdálkodásával összefüggő képviselő-testületi előterjesztések, beszámolók, szabályzatok készítése.

 

A munkakör betöltője irányítása alá tartozó szervezeti egységek megnevezése:

Gazdálkodási iroda

 

Az irányítása alá tartozó személyek száma: 7 fő köztisztviselő

 

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

 

Pályázati feltételek:

 

Magyar állampolgárság,

Cselekvőképesség,

Büntetlen előélet

 

egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) gazdálkodási (gazdasági) szakon szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és pénzügyi, számviteli, számítástechnikai felsőfokú szakképesítés és az  Ámr.368/2011. Korm. rendelet 12. §-ban gazdasági vezetőkre előírt szakirányú képesítés megléte

 

önkormányzati gazdálkodás területén szerzett – legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Szakmai tevékenységet tartalmazó önéletrajz ( a 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 8. §-a szerint), iskolai végzettséget igazoló okirat(ok) másolata, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy ennek megkéréséről szóló igazolás, könyvviteli szolgáltatásra jogosító engedély másolata, összeférhetetlenségi nyilatkozat, nyilatkozat a vagyonnyilatkozattételi kötelezettség vállalásáról 

 

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2015.április 20.

 

A pályázatok benyújtásának módja:

 

Postai úton, a pályázatnak a Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adtabázisban szereplő azonosító számot: I-1/   24-1      /2015, valamint a munkakör megnevezését: gazdálkodási vezető.

 

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

 

Az állás betöltéséről a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt, mérlegelése alapján meghallgatásra kerülhet sor.

 

A pályázat elbírálásnak határideje: 2015. április 25.

 

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

 

devavanya.hu

ecsegfalva.hu

 

 

 

Dévaványa, 2015.április.03.                                                           

 


2015-04-03 08:10

Vissza