5°C, 16.56 km/hNY/ÉNY-i szél, szitálás, gyenge eső
„Az érték benned van!”
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása


 

 

 

 „Az érték benned van!” A versenyképesség feltételeinek javítása az Általános Művelődési Központ Ványai Ambrus Általános Iskola intézményegységében

 

DAOP-4.2.1/2F-2f-2009-0011

 

 

A pályázó az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Magyar Köztársaság 2008. évi költségvetéséről szóló 2007. évi CLXIX. törvény alapján a XIX. Uniós Fejlesztések fejezet Dél-alföldi Regionális Operatív Program jogcímcsoport Új Magyarország Fejlesztési Terv előirányzatából egyszeri, vissza nem térítendő támogatásban részesül.

 

Projekt neve: „Az érték benned van!” A versenyképesség feltételeinek javítása az Általános Művelődési Központ Ványai Ambrus Általános Iskola intézményegységében

 

Projekt leírás:

Dévaványa Város Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-alföldi Operatív Program keretén belül a DAOP-2007- 4.2.1/2F támogatási rendszeréhez benyújtott, „Az érték benned van” A versenyképesség feltételeinek javítása az Általános Művelődési Központ Ványai Ambrus Általános Iskola intézményegységében” című DAOP-4.2.1/2F-2f-2009-0011 jelű pályázatát a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft., mint közreműködő szervezet támogatásra érdemesnek ítélte.

Az önkormányzat közvetlen célja a minőségi oktatás infrastrukturális feltételeinek megteremtése az ÁMK Ványai Ambrus Általános Iskolában. A beruházás eredményeként megvalósul az iskola külső hőszigetelése, külső és belső nyílászáróinak cseréje, illetve javítása, a tető cserépfedése, valamint a térelhatároló szerkezeteknek a cseréje. Továbbá megtörténik a padlóburkolat és az udvari kijárat körül lévő térburkolat cseréje, a kiegészítő vízszigetelés és épületgépészeti felújítás. A terveknek megfelelően sor kerül a földszint teljes akadálymentesítésére, mosdó elhelyezésére és a zöld felületek karbantartására is. Az új funkcióknak megfelelő fejlesztő és ösztönző, bensőséges terek kerülnek kialakításra, melyek a lakosság számára is elérhetővé válnak. A projekt keretében lehetőség nyílik a sokoldalú teremfelhasználást segítő bútorok, a kompetencia alapú oktatáshoz szükséges programcsomagok, mérőeszközök, segédletek, taneszközök, szemléltetőeszközök beszerzésére.

Jelen pályázat célja a versenyképes tudás átadása a tanulóknak, a megfelelő kompetenciák biztosítása annak érdekében, hogy a gyermekek közötti eltéréseket az iskola ne termelje újra és mindegyikük számára egyenlő esélyeket teremtsen a sikeres továbbtanulásra és a későbbi munkaerőpiaci integrációra.

 

 

 

A projekt megvalósításának időszaka:  2009. 02. 26. – 2010. 08. 30. (A kivitelezési munkálatok 2009. szeptemberében kezdődnek el.)


 

 

A projekt támogatásának összege: 

 

259.874.333,-Ft 

Kedvezményezett neve:             

Dévaványa Város Önkormányzat  

Kedvezményezett elérhetősége: 

 

 

5510 Dévaványa, Hősök tere 1.

Telefon: 66/483-100

e-mail: onkormanyzat@devavanya.hu

Közreműködő szervezet neve:  

Váti Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. 


Közreműködő szervezet elérhetősége:  1016 Budapest, Gellérthegy utca 30-32.

Telefon: 1/224-3221

 

Linkek:            www.nfu.hu   

www.vati.hu  

 


2017-11-13 12:39

Vissza