Címlap Információk Képzési információk

Minden képzés kezdetekor részletesen ismertetjük leendő hallgatóinkkal a szükséges tudnivalókat, így jelen tájékoztatónk is arra szolgál, hogy közreadjuk az oktatás menetével kapcsolatos információkat.

 

SZERVEZÉSI INFORMÁCIÓK:

 

  • A képzés időtartamát és időpontjait a képzési programok tartalmazzák.
  • A bevonulás időpontja - ha szállást igényelt a résztvevő - a képzés első napján 07.30 óra. A többi hallgató a képzés megkezdése előtt 10-15 perccel érkezzen meg.
  • A képzések minden nap 08.00-16.00 tartanak. A rendészeti vezetővé, valamint a mestervezetővé képzésnél a speciális gyakorlati foglalkozások, látogatások 17.00 óra utáni időpontig is elhúzódhatnak. Ebédidő: 12.30-13.30 óra között.

 

A zavartalan felkészülés érdekében kérjük, hogy a tanfolyamkezdés időpontjáig mindenki érkezzen meg!


A képzés helyszíne:

A BM Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóság Nagykovácsiban található, az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolával egy objektumon belül.

2094 Nagykovácsi, Nagykovácsi út. 3.

Nagykovácsi, Budapest központjától mindössze 15 km-re fekszik, Budapest északnyugati határvonalán.

 

Öltözet: polgári ruha /a tréningekre kényelmes öltözet/.

 

A képzésre az alábbiakat hozza magával: szolgálati igazolványát /a beléptetéshez/, íróeszközöket és jegyzetfüzetet, a bentlakók személyes felszerelést /tisztálkodási eszközöket, sportfelszerelést /amennyiben élni kívánnak a sportolási lehetőségekkel/, valamint készpénzt az étkezési költség kifizetésére.

 

Házirendünk által előírt követelmény, hogy az objektum területére fegyvert /szolgálati, önvédelmi/ nem vihetnek be a hallgatók, azt a kapuügyeleten le kell adni. Ezért kérjük, hogy felkészítéseinkre ne hozzon magával fegyvert, továbbá mobiltelefonját a tanórák alatt kapcsolja ki!

 

Étkezési költségek: a jelenlegi árak szerint egy adag:

reggeli: 470,-Ft;
ebéd (menü): 830,-Ft;
vacsora: 470,-Ft.

 

Az étkezés térítési költségei változhatnak, amelynek jogát az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola – az étterem üzemeltetőjével kötött szerződés alapján –fenntartja magának!

Az éttermi szolgáltatások mellett az objektum területén büfé is működik, amely többféle szendviccsel, süteménnyel, üdítővel várja vásárlóit.

 

Az étkezés megrendelésének és fizetésének módja: képzések ideje alatt az étkezés önköltséges, az objektum területén található étteremben személyesen vagy telefonon a 38-557-es telefonszámon (Kovács Istvánné konyhafőnök) intézhető. Ebédet – menü igénylése helyett – étlapról (a’la carte) is választhatnak. A menü igénybevételét képzés előtt minimum 24 órával jelezni kell a fenti módon.

 

Az elszállásolás 1-2 ágyas kollégiumi szobákban történik, amelyek zuhanyzófülkével is ellátottak. Minden folyosón teakonyha áll a szállóvendégek rendelkezésére (evőeszközöket a gondnoktól lehet kérni). A társalgókban TV, rádió és magnó szolgálja a kikapcsolódást. A szobák ezekkel a készülékekkel nincsenek felszerelve, de a képzés időtartamára behozataluk engedélyezett.

 

Szállásköltség a tanfolyamok résztvevőinek: 1 éjszaka 2.300 Ft/fő, több éjszaka 2.200 Ft/ fő/ éj. A Főigazgatóság által szervezett képzéseken a résztvevők képzéssel (rendészeti vezetővé és mestervezetővé képzés) kapcsolatban felmerülő utazási és szállásköltségét az őket foglalkoztató szerv költségvetéséből kell fedezni. A szállásköltséget a helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A szállással kapcsolatos teendők a „C” épület fszt. 16. szobában az érkezéskor intézendők.

 

A személygépkocsival érkezők részére az objektum területén parkolási lehetőséget biztosítunk az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola által meghatározott módon és parkolóhelyen.

 

Az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolán leendő tiszthelyetteseket nevelnek és képeznek, ezért kérjük a képzéseinken résztvevőket, mint több éve hivatásos állományviszonnyal rendelkező tiszteket, vezetőket, hogy magatartásukkal mutassanak példát a szakközépiskola diákjainak, tartsák be a tanintézet és a kollégium házirendjét, a kollégiumban a hangoskodást, italozást mellőzzék és csak az arra kijelölt helyen dohányozzanak!

A jelentkezési/beiskolázási lap a vezetői továbbképzések esetén megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel, rendészeti vezetővé és mestervezetővé képzés előtt minimum 4 héttel előtte a Főigazgatósághoz meg kell küldeni! Amennyiben a megjelölt határidőig jelentkezési/beiskolázási lap nem érkezik meg, akkor a jelentkezést nem tudjuk figyelembe venni!

 

A jelentkezési/beiskolázási lap a Főigazgatóság honlapjáról letölthető, valamint minden humánigazgatási szolgálatnál elérhető.

 

A jelentkezés elfogadását követően a képzés lemondását vagy a távolmaradás okát írásban az Főigazgatóság főigazgatójának kérjük megküldeni.

 

A képzéssel kapcsolatos további információkért az BM Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatóság Szervezési Csoportjánál érdeklődhetnek.

Surányi Andrea r. őrnagy, csoportvezető BM tel.: 38-755; városi tel.: 391-3550
Baranyai Henriett oktatásszervező BM tel.: 38-765; városi tel.: 391-3550

vissza

Események

A mai napon nincsen kiemelt esemény.
kekvonalwebcimes.png